Sök

Lärarens podcasts

Här hittar du alla poddar från Läraren!

Läraren

Programledaren och Lärarens reporter Emma Olsson diskuterar lärarämnen tillsammans med kunniga gäster och lärare. ”Hej alla Sveriges lärare, här drar vi in era kollegor i ljudbåset och frågar dem om sådant som är aktuellt i lärarvärlden. Det kommer att bli roligt, viktigt och förhoppningsvis ibland även sorgligt och provocerande”, säger Emma Olsson.

Lyssna på Spotify! 

Lyssna på Acast!

Hitta alla avsnitt av Läraren här!

Förskolan

Förskollärarna Fredrik Kahn, Linda Johansson och Eva Lindström diskuterar vårt uppdrag, arbetsmiljön, resursbrister, jobbiga föräldrar, dåliga lämningar, pedagogik och storlek på barngrupperna. Mycket skratt, stor igenkänning och allvar i podden om världens bästa jobb!

Lyssna på Spotify! 

Lyssna på Acast!

Hitta alla avsnitt av Förskolan här!

Lärarrådet

Lärarrådet riktar sig specifikt till nyblivna lärare. I den här poddserien träffar vi erfarna lärare som delar med sig av sina bästa tips, egna nybörjarmissar och saker de önskar att de visste när de själva var nya som lärare. För förskollärare finns podden Förskolan.

Lyssna på Spotify!

Lyssna på Acast!

Hitta alla avsnitt av Lärarrådet här!

Lärarstudentpodden

Lyssna på Lärarstudentpodden!

Om studierna, första lärarjobbet, VFU:n, och första lönen. En podd som vill finnas med i lärarstudenternas vardag, som stöttar, peppar och vågar debattera svåra men också roliga ämnen.

Lyssna på Spotify! 

Lyssna på Acast!

Hitta alla avsnitt av Lärarstudentpodden här!

Kvarsittning

Lärarens podd om stora glädjeämnen och små dilemman i vardagen som lärare. Eva Lindström, förskollärare, Charlotta Hemlin, gymnasielärare och Henrik Isacsson, högstadielärare, pratar om vardagen med världens viktigaste yrke.

Lyssna på Spotify! 

Lyssna på Acast!

Hitta alla avsnitt av Kvarsittning här!