Sök

Integritetspolicy

Din personliga integritet är viktig för oss på Läraren och Lärarförbundet. 

Lärarförbundets webbplats finns information om Lärarförbundets personuppgiftsansvar: vilka personuppgifter vi behandlar, vad som gäller kring överföring av personuppgifter till andra parter, hur länge dina personuppgifter sparas och kontaktuppgifter till dataskyddsombud.

Som medlem i Lärarförbundet eller prenumerant på någon av förbundets magasin kan du logga in här på webbplatsen Läraren.se och personifiera ditt flöde på startsidan. 

Inloggning
Webbplatsens inloggningsfunktion använder Lärarförbundets medlemsinloggning för att medlemmar och prenumerandet ska kunna skapa ett personligt flöde. Inga personuppgifter lagras på webbplatsen. 

Nyhetsbrev
Den som anmäler sig till ett nyhetsbrev lagrar sin e-postadress hos Lärarförbundets nyhetsbrevsverktyg Apsis och hanterar sin prenumeration där. För att avregistrera dig från nyhetsbrev, använd länken längst ned i ditt senaste utskick från oss.

Webbanalys
På webbplatsen använder vi Matomo som verktyg för att mäta och följa upp hur besökarna använder webbplatsen. Syftet med mätningen är att göra webbplatsen bättre för våra besökare. Inga personuppgifter lagras i Matomo.