Sök

Gott nytt Förskolan-år!

Att i denna tid jobba med tidningen Förskolan är inget vanligt journalistiskt uppdrag, det är ett tungt ­ansvar, skriver Kjell Häglund.

Kjell Häglund, redaktionschef.

2020 var en prövning vi väl aldrig trodde att vi skulle behöva ställas inför  under vår livstid. Förskolan har stått i centrum av pandemin hela vägen, och så kommer det att fortsätta. Orsaken till att Lärarförbundet jobbar för att förskollärare, liksom övriga av skolsystemets samhällsbärare, ska prioriteras för vaccination är att förskollärarna står på krisens barrikader.

Att i denna tid jobba med tidningen Förskolan är inget vanligt journalistiskt uppdrag, det är ett tungt ­ansvar, hedersamt och nervöst. Även vi har kämpat hårdare än vanligt under 2020 – det har varit ett måste.

Under 2021 tar vi nästa steg för att bli ännu mer relevanta och ännu oftare vara där förskollärare befinner sig. Det innebär en ytterligare satsning på Förskolans digitala kanaler: vår sajt Förskolan.se, vår Facebooksida där förskolans viktigaste frågor diskuteras, Instagram, och en nyhet som vi släpper nu – en helt ny podd, vilket sammantaget ­kommer att ersätta printutgåvan i december. Och ännu fler digitala satsningar dyker upp under året. 

Som vanligt efterlyser vi era åsikter, ­synpunkter och förslag – mejla mig!